Wij koken eigenzinnig,

ook buiten de muren

van het restaurant

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze events

UITGELICHT

Asperge avond met Eric Swaghoven

Asperge avond met Eric Swaghoven

dinsdag 28 mei 2024
Tijd: 18.30
Chef-kok Arjan Speelman, Mazijk Culinair

Mazijk Culinair: Ciel Bleu**

vrijdag 21 juni 2024
Tijd: 16.00
Soenil Bahadoer, Mazijk Culinair

Mazijk Culinair: De Lindehof**

zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 12.00
Richard Van Oostenbrugge, Mazijk Culinair

Mazijk Culinair: 212**

zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 18.30
Asperge avond met Eric Swaghoven

Asperge avond met Eric Swaghoven

Op dinsdag 28 mei zal Eric Swaghoven van Valuas (Limburg) samen met het team van Lutum koken. Hij zal zijn favoriete ingrediënt, asperges, meebrengen. Kom genieten van een culinair zesgangendiner met als hoofdingrediënt asperges en beleef iets unieks. Let op, er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

 

Vanwege de spontaniteit en complexiteit van ons menu, kunnen we slechts in zeer beperkte mate rekening houden met dieetwensen of allergieën.

dinsdag 28 mei 2024
Tijd: 18.30
Prijs: €150
Chef-kok Arjan Speelman, Mazijk Culinair

Mazijk Culinair: Ciel Bleu**

Chef-kok Arjan Speelman belooft je een onvergetelijke culinaire reis waarbij je de puurheid van de ingrediënten zult proeven en kennis zult maken met traditioneel vakmanschap, doorspekt met verrassende elementen.

 

Mis deze kans niet om de unieke creaties van Chefkok Arjan Speelman te ervaren. Reserveer nu je tafel en laat je meevoeren op een gastronomische reis vol verrassingen en smaaksensaties bij Mazijk Culinair!

vrijdag 21 juni 2024
Tijd: 16.00
Prijs: €225
Soenil Bahadoer, Mazijk Culinair

Mazijk Culinair: De Lindehof**

Laat je verrassen door Chef-kok Soenil Bahadoer tijdens de lunch op zaterdag! Chef-kok Soenil Bahadoer is geboren en opgegroeid in Suriname als Hindoestaans kind, waar thuis koken een kwestie was van het hart volgen zonder tijdsdruk.

 

Deze authentieke benadering van koken heeft zijn smaakpalet gevormd en hem geïnspireerd om de culinaire tradities van zijn achtergrond te combineren met gastronomie op het hoogste niveau. Zijn kookstijl is verre van standaard, hij omarmt voortdurende innovatie en noemt het zelfs ‘evolutie voeren in de keuken’.

 

Deze unieke aanpak is zijn grootste kracht en resulteert in nieuwe smaken die het culinaire landschap verrijken.

zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 12.00
Prijs: €225
Richard Van Oostenbrugge, Mazijk Culinair

Mazijk Culinair: 212**

Richard Van Oostenbrugge. Klassiek met een spannende twist. “Onze kookstijl is rustiek en spannend. We werken met de allermooiste producten waar we zowel een klassieke als spannende twist aan geven. Het seizoen staat centraal in onze keuzes en de voorkeur gaat uit naar ingrediënten uit de omgeving.

 

We werken graag met vis, schaal- en schelpdieren. Onze gegeleerde bouillon van gerookte tarbot met daarop een laagje kaviaar en een ijsje van Gillardeau-oester met een beetje hazelnootolie is de favoriet van het moment. Dat ijs wat smelt in je mond in combinatie met de knappende kaviaar en de tint van hazelnoot is echt te gek.”

zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 18.30
Prijs: €225

Lutum

het [lat.], o., minerale bestanddelen van de grond met een diameter kleiner dan 2 μm. Het lutum is een belangrijk onderdeel van klei en de component die zorgt voor vruchtbaarheid van de bodem.